Onlinebutiker med skidkläder

Precis som med allt annat är det billigare att köpa sina skidkläder på nätet. Här hittar ni en lista över alla onlinebutiker ni behöver känna till och några till. De flesta butikerna nedan har ett komplett utbud av skidbyxor, skidjackor, skidhandskar, goggles mm.

Alla butiker

Som namnet antyder är Outdoorexperten en mycket välsorterad butik inom outdoorkläder och outdoorutrustning. I utbudet finns ett bra sortiment av vinterjackor och vinterbyxor från väkända märken som lämpar sig för skidåkning och snowboardåkning.
Franska Decathlon är en av Europas största kedjor inom sportutrustning och sportkläder och även deras utbudet inom skidkläder är stort.
Sportshopen har ett brett sortiment av skidkläder för hela familjen från många av de kändaste märkena inom skidåking.
Svenska RevolutionRace är ett märke med det mesta inom outdoor-kategorin, för skidåkarna har de ett brett sortiment av skidbyxor, skidjackor och underställ.
Scandinavian Outdoor är experter på all typ av artiklar för utomhusaktivetet, vilket inkluderar kläder och utrustning för skidbackarna.
ASOS är en av de största och mest populära onlinebutikerna för kläder och de har även ett fint sortiment av diverse skidkläder.
Burton (eller Burton Snowboards) grundades redan 1977 och är idag ett av de populäraste märkena inom snowboarding. I Burtons egen webshop hittar ni alla de senaste skidkläderna från Burton.
Märken, bl a:
Outnorth är en av Sveriges största onlinebutiker med outdoorprylar. Även om man inte är specialiserade på skidkläder har man ett stort sortiment av jackor och andra tillbehör för skidåkning.
Bergfreunde är en tysk onlinebutik för outdoorutrustning där ett gediget utbud för skidkläder även finns, framför allt för skidjackor och skidbyxor. Här hittar ni många attraktiva märken till mycket attraktiva priser.
Skistart är en onlinebutik med kanske Sveriges bästa sortiment inom längdskidåkning från början, men idag har Skistart även ett brett sortiment inom skidkläder och alpin utrustning.
Snowinn är en stor internationell butik med massvis med högklassiga märken och nu finns butiken även på svenska.

Fler onlinebutiker med skidkläder

Alla dessa butiker säljer skidkläder på sina hemsidor. Vissa är direkt inriktade på skidkläder och vissa har bland annat skidkläder men huvudinriktningen ligger på annat.
  • Addnature.com - outdoorbutik med många större märken, säljer både online och har två fysiska butiker i Stockholm
  • Alpingaraget - säljer flera av de dyrare märkena online och i butik i Stockholm. Vill du vara ultimat coolt utrustad handlar du här eller på NK
  • Boardstore - stort sortiment för skid- och snowboardåkaren
  • Fjällsport - fysisk butik i Göteborg, mycket välsorterad
  • Naturkompaniet - säljer både online och i butiker. Inte billiga men har många kvalitetsmärken
  • Zytt - skidkläder från Åre