Onlinebutiker med skidkläder

Precis som med allt annat är det billigare att köpa sina skidkläder på nätet. Här hittar ni en lista över alla onlinebutiker ni behöver känna till och några till. De flesta butikerna nedan har ett komplett utbud av skidbyxor, skidjackor, skidhandskar, goggles mm.

Alla butiker

Sveriges kanske största onlinebutik för sportkläder och sportartiklar, inklusive en stor alpin avdelning. Ett stort utbud av skidkläder, snowboardkläder och även utrustning för skidåking och snowboard hittar ni här.
Stadium är Sveriges största kedja med fysiska butiker och även online har Stadium ett mycket bra sortiment av både billigare skidkläder med fin kvalite (som t ex deras egna märke Everest) och samt dyrare "finmärken" såsom Helly Hansen, Hestra och Peak Performance.
Som namnet antyder är Outdoorexperten en mycket välsorterad butik inom outdoorkläder och outdoorutrustning. I utbudet finns ett bra sortiment av vinterjackor och vinterbyxor från väkända märken som lämpar sig för skidåkning och snowboardåkning.
I kvalitetsmärket 8848 Altitude egna onlinebutik hittar ni hela detta märkes aktuella kollektioner. Bra, snygga och absolut prisvärda svenska skidkläder.
Brett sortiment inom skidkläder och snowboarding. Här hittar ni snowboardbyxor och snowboardjackor samt utrustningen ni behöver inom snowboard.
Outnorth är en av Sveriges största onlinebutiker med outdoorprylar. Även om man inte är specialiserade på skidkläder har man ett stort sortiment av jackor och andra tillbehör för skidåkning.
Bergfreunde är en tysk onlinebutik för outdoorutrustning där ett gediget utbud för skidkläder även finns, framför allt för skidjackor och skidbyxor. Här hittar ni många attraktiva märken till mycket attraktiva priser.
Märken, bl a:
Fame Boardshop är en tysk skate- occh snowboardbutik med ett mycket fint utbud inom skid- och snowboardkläder till bra priser.
Snowinn är en stor internationell butik med massvis med högklassiga märken och nu finns butiken även på svenska.
Hos Tradera kan ni handla billiga skidkläder på auktion från privatpersoner, här finns riktigt rejäla fynd att göra. Kläderna är begagnade men ofta helt oanvända. Utbudet varierar självklart från dag till dag men här finns i regel skidhandskar, skidjackor, skidbyxor mm för män, kvinnor och barn i alla åldrar.
Postorder online för tjejer/kvinnor med billiga jackor och byxor för skidåkning.

Fler onlinebutiker med skidkläder

Alla dessa butiker säljer skidkläder på sina hemsidor. Vissa är direkt inriktade på skidkläder och vissa har bland annat skidkläder men huvudinriktningen ligger på annat.
  • Addnature.com - outdoorbutik med många större märken, säljer både online och har två fysiska butiker i Stockholm
  • Alpingaraget - säljer flera av de dyrare märkena online och i butik i Stockholm. Vill du vara ultimat coolt utrustad handlar du här eller på NK
  • Boardstore - stort sortiment för skid- och snowboardåkaren
  • Fjällsport - fysisk butik i Göteborg, mycket välsorterad
  • Naturkompaniet - säljer både online och i butiker. Inte billiga men har många kvalitetsmärken
  • Zytt - skidkläder från Åre